Kontakt info@carclean.se

”Hur blir jag av med röklukten?”

I sommar har vi fått många frågor om hur man blir av med röklukt i bilen. Det behöver inte alls vara svårt och man behöver inte krångla till det. Sommarens skogsbränder runt om i landet har gjort att många bilar tagit skada, men en del har klarat sig sånär som på röklukt. Här har vi svaret om hur man tar bort sin röklukt snabbt och utan några kemikalier!

Röklukten är frän och seglivad. Den letar sig in i varje textilfiber och verkar funka. Är det då dags att byta ut alla textilier och säten i bilen? Nej, vänta med det. Har din bil problem med röklukt borde du testa Ozoneair. Fritt från miljöfarliga kemikalier och du behöver inte ens göra något själv.

Efter sommarens skogsbränder är det många som har skrivit och frågar om hur man blir av med röklukt. Deras bil har befunnit sig i närheten av en brand och nu verkar inte röklukten gå iväg. Vi har läst om skogsbränder och liknande i SR, Aftonbladet och Ekuriren. Har man haft tur så har bilen klarat sig undan skador, men många känner av en stickande lukt som vägrar försvinna.

Så funkar generatorn

Generatorn fungerar ungefär som åskvädret när den rensar bort dålig luft.

Såhär använder du Ozoneair: du placerar generatorn i din bil, ser till att ventilering och sådant är igång så att generatorn kommer åt även i sådana utrymmen. Stäng fönstren ordentligt och gå ur bilen. Vänta ett par timmar, den känner av själv när den är klar. Undvik att vara i bilen ett par timmar efteråt så att det aktiva syret försvinner ur bilen. Lukten försvinner helt och hållet, det är rent otroligt. Dessutom kan man glädja sig åt att det är fritt från farliga ämnen och du kan gott göra det medan du gör annat under dagen.

Ozoneair bygger på samma kemiska reaktion som åskan, så den rensar ordentligt och kommer åt i varje liten fiber och varje litet skrymsle. Har du inte testat det är det dags, det är det mest effektiva sätet att ta bort dålig lukt i din bil.